DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1076 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 ARCHER: Фуххх.... Гуляки! Я вот тоже седня отхожу Был всю ночь с пятницы на субботу в одном очень нехилом заведении, туда даже Мороза, того что политик, недавно привозили. Веселое местечко, особенно мне понравилось что там полночи живая музыка играет - джаз! А вчера, с перепою, с самого утра встретил одноклассников и пили с самого утра вчера до утра сегодня Я думал что это я только в Киеве щас спиваюсь, а нет - тут не меньше Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 16 января, 2005 #1077 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Ну як, підлікувався трішечки? А тепер до справи. Пане! досі не маю Вашого ICQ!!! Ганьба! Скиньте в приват, будьте ласкаві! Ніякого секрету від комрадів 250409697 Был всю ночь с пятницы на субботу в одном очень нехилом заведении, туда даже Мороза, того что политик, недавно привозили. Веселое местечко, особенно мне понравилось что там полночи живая музыка играет - джаз! А вчера, с перепою, с самого утра встретил одноклассников и пили с самого утра вчера до утра сегодня Я думал что это я только в Киеве щас спиваюсь, а нет - тут не меньше Так ти теж попив горілочки??? Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1078 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 ARCHER: Так ти теж попив горілочки??? Слабо сказано, что "попил" Ты в аське вообще когда бываешь? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 16 января, 2005 #1079 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Ты в аське вообще когда бываешь? Взагалі після 22 00 ...тепер буду...ох не люблю я цю аську.. Зема Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 16 января, 2005 #1080 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Здоровенькі були, камради! 2 ARCHER Ав "Бочці" виявляється кожен день грає якась група. ..так що посидіти там і спокійно порозмовляти- це нереально Ні, в них інколи грають початківці, десь раз на тиждень. Інколи навіть рок грають у де кого непогано виходить Не дарма ж українська мова за мелозвучністю друга після італійської Та ні, це італійська друга після української "Наша мова кольорова" Всім Пропоную "Бочку" зробити постійним місцем відпочинку київських ТВОВців Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 16 января, 2005 #1081 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Пропоную "Бочку" зробити постійним місцем відпочинку київських ТВОВців без проблем. але без групи "Фокстрот" Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 16 января, 2005 #1082 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Останні новини На словацко-украинской границе произошел массовый международный мордобой Многие украинцы в это время проводят выходные дни и отпуск на горнолыжных курортах Словакии. Так случилось, что на словацко-украинской границе Убля - Малый Березный со стороны Словакии образовалась длинная очередь. Главным образом из автомобилей украинских граждан, которые возвращались с курортов. Тем не менее, словаки, которые ехали в Украину по своим делам в очередь становиться не собирались. В результате, украинцы перекрыли дорогу автомобилями, не пропуская таким образом автомобили словаков без очереди. Словаки же посчитали такие действия украинцев наглостью. Слово за слово и случился массовый мордобой. Как сообщает региональная газета «Европа-центр», особенно жестокой была драка между киевлянами и жителями словацкого города Михаловце. Словацкие таможенники и пограничники объясняют задержки украинцев тем, что в их автомобилях находится обычно много пассажиров и вещей, а словаки, главным образом, едут порожняком. Я сміявся Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1083 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 ARCHER: 2 Gloom: Хлопци! Що цэ з вами трапылося? Вперше бачу щоб писля водкы мову спилкування зминювалы Респект! Зема Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 16 января, 2005 #1084 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 DOBERMAN Хлопци! Що цэ з вами трапылося? Вперше бачу щоб писля водкы мову спилкування зминювалы Ну, не після горілка, а після пива з коньяком І мову ми не міняли, вона в нас як була так і залишилася - українською!!! Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1085 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 Gloom: А!!! Я зрозумив - це вы маскуетесь, щоб москали не зрозумилы про що мова йде Ссылка на комментарий
Alias Опубликовано 16 января, 2005 #1086 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 DOBERMAN: Ой, я тебе прошу: "щоб не зрозуміли"! Такі вже різні мови! Скажу тобі по секрету, що ту ж болгарську можна читати без словника. А що ж тоді казати "про братскій восточно-славянскій язик"? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 16 января, 2005 #1087 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Ну, не після горілка, а після пива з коньяком І мову ми не міняли, вона в нас як була так і залишилася - українською!!! Скажу тобі по секрету, що ту ж болгарську можна читати без словника. А що ж тоді казати "про братскій восточно-славянскій язик"? Безперечно Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1088 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 Alias: Ой... А я такий тупий, що и не знав... Я ж польску читаю тільки тому що вона дуже подібна до украінської (чи українска подібна до польської? ) Приколи все-таки треба розуміти... Особливо мої 2 ARCHER: Вперше в житті встановив на своєму компьютері українську розкладку Що тепер буде - не знаю... Невже знову почну думі писати? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 16 января, 2005 #1089 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 Вперше в житті встановив на своєму компьютері українську розкладку Що тепер буде - не знаю... Невже знову почну думі писати? Нічого зема..колись треба починати.. А які думи???!!!! Чому я не знаю??!!! Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 16 января, 2005 Автор #1090 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 ARCHER: Коли я був у шостому класі - я писав історичні думи. Найкращі три назівались: "Іван Сірко", "Кодак". "острів Монастирський". Нічого зема..колись треба починати.. biggrin.gif Добре, буду намагатись ЗИ Слухай, а як щодо того, про що ми балакали у Києві? Пам*ятаєш? Про український проект... У мене зараз є така можливість - знайшов хостинг. Ссылка на комментарий
Валькирия Опубликовано 16 января, 2005 #1091 Поделиться Опубликовано 16 января, 2005 2 All Ну якщо вже навіть наш пан DOBERMAN заговорив і записав українською, то є майбутнє і в нашої мови, і в нашої країни!!! Браво! А давайте у цій гілці тільки українською писати? Щось на зразок особливої умови Що скажете? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 17 января, 2005 #1092 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 DOBERMAN ЗИ Слухай, а як щодо того, про що ми балакали у Києві? Пам*ятаєш? Про український проект... Я ж тобі кажу зв*яжися зі мною в асьці після 22 00 побалакаємо!!!!! Обов*язково!!!! Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 17 января, 2005 #1093 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 А давайте у цій гілці тільки українською писати? Щось на зразок особливої умови Що скажете PS to Валькирия До речі, у Вас у підпису фраза з одного з мої улюблених фільмів-"Ідентифікація" ..класний фільм!!! Ссылка на комментарий
Валькирия Опубликовано 17 января, 2005 #1094 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 ARCHER До речі, у Вас у підпису фраза з одного з моїх улюблених фільмів-"Ідентифікація" ..класний фільм!!! Фільм, на жаль, не дивилася, хоча чула про нього гарні враження. Обов'язково при нагоді перегляну. А фраза справді чудова, вона мені теж дуже подобається Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 17 января, 2005 #1095 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 2 ARCHER З першим попередженням тебе, куме!!! Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 17 января, 2005 #1096 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 З першим попередженням тебе, куме!!! Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 17 января, 2005 #1097 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 2 ARCHER З тебе пиво!!! Сьогодні!!! :bleh: Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 17 января, 2005 Автор #1098 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 2 Gloom: З першим попередженням тебе, куме!!! Оце так зарядив А тобi теж кум? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 17 января, 2005 #1099 Поделиться Опубликовано 17 января, 2005 З тебе пиво!!! Сьогодні!!! ну.....? попили.. Ссылка на комментарий
toda Опубликовано 18 января, 2005 #1100 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 Вітання Вкраїнському співтовориству твовців. Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти