ARCHER Опубликовано 18 января, 2005 #1101 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 Вітання Вкраїнському співтовориству твовців. І тобі теж комраден!!! Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 18 января, 2005 Автор #1102 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 toda: ОпА!!! А ти шо - хохол? Ссылка на комментарий
Alias Опубликовано 18 января, 2005 #1103 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 Alias: Ой... А я такий тупий, що и не знав... Я ж польску читаю тільки тому що вона дуже подібна до украінської (чи українска подібна до польської? ) Приколи все-таки треба розуміти... Особливо мої А мої приколи важко зрозуміти? А то, я бачу, ти вже на обідки висадився. 2 ARCHER З першим попередженням тебе, куме!!! Так, це знакова подія в житті кожного ТВОВця! Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 18 января, 2005 Автор #1104 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 Камради, можете поздоровити i мене з останнiм попередженням вiд москалiв СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ! Ссылка на комментарий
Alias Опубликовано 18 января, 2005 #1105 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 DOBERMAN: Вітаю!!! В недалекому майбутньому, коріше за все, усіх, хто тут є поріжуть. Так, що ми маємо: одне попередження у мене одне у Богдана і останнє у Романа. Що далі? Я вважаю, що терба розгорнути боротьбу з "націонал-уклонєнцамі", "мєлкобуржуазнимі націоналістамі", "бандєровцамі" (це ті, хто по той бік Збруча живуть) і з "пєтлюровцамі" (ті, хто по цей бік Збруча). Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 18 января, 2005 Автор #1106 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 Alias: Ще е розмови Алекса про те що трба винести попередження Ронiну також Все! Тепер я розумiю померанчевих як нiколи! бюрократичний "беспредел" достав! А далi буде загноблення усiх, хто мае украiнський айпишник Ссылка на комментарий
Denisiy Опубликовано 18 января, 2005 #1107 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 Alias: Так, що ми маємо:одне попередження у мене одне у Богдана і останнє у Романа. Що далі? Пааааардон! А мое ?! Забыли?! Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 18 января, 2005 #1108 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 Alias Так, що ми маємо:одне попередження у мене одне у Богдана і останнє у Романа. Що далі? Тільки я шось відстаю Треба вас здоганяти Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 18 января, 2005 Автор #1109 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 Denisiy: Пааааардон! А мое ?! Забыли?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif точно! Щось москалі зовсім озвіріли Ссылка на комментарий
Игорь Опубликовано 18 января, 2005 #1110 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 DOBERMAN: попередженням вiд москалiв да ,ни в жисть! терба розгорнути боротьбу з "націонал-уклонєнцамі", "мєлкобуржуазнимі націоналістамі", "бандєровцамі" (це ті, хто по той бік Збруча живуть) і з "пєтлюровцамі" Ссылка на комментарий
Игорь Опубликовано 18 января, 2005 #1111 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 2 DOBERMAN: Щось москалі зовсім озвіріли пока нет - это оскал... Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 18 января, 2005 #1112 Поделиться Опубликовано 18 января, 2005 НУ ..що хлопці і дівчата маємо обговорити ось що ... . Пропоную всім небайдужим приїздити до Києва???..Треба посидіти , поговорити, пива попити. про справи наші побалакати. Треба робити збір всіх ТВОВців України. Чекаю від Вас конструктивних пропозицій на предмет дати і часу рандеву.. Скажу окремо, щоби були всі без віключення.!!! Маю думку, що мене підтримає шановне товариство... Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 19 января, 2005 Автор #1113 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 2 Игорь: Москаль, а по нашому розумiе Будемо вбивати останнiм Ссылка на комментарий
Alias Опубликовано 19 января, 2005 #1114 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 2 ARCHER: Як на мій погляд, хай і з-за кордону приїздять, хто тільки може! "Увідімся воочію". Пааааардон! А мое ?! Забыли?! Excusez-moi, s'il vous plait! Всім: Може не будемо нагнітати? І так вже ситуація не дуже. Тим паче, що сьогодні таке добре свято. 2 Игорь: терба розгорнути боротьбу з "націонал-уклонєнцамі", "мєлкобуржуазнимі націоналістамі", "бандєровцамі" (це ті, хто по той бік Збруча живуть) і з "пєтлюровцамі" Добре, що хоть хтось зрозумів це суто як жарт. А ось нещодавно анекдот згадав: Летят в самолете правительственном Кучма с Путиным. Ну, и решил Путин Рыжего подколоть. Говорит: - Леонид Данилович, представьте, ну просто как гипотетическую ситуацию, что сейчас самолет падает, и мы с Вами погибаем. Как по- Вашему, кто будет больше переживатьпо этому поводу: украинцы или россияне? Кучма ему в ответ: - Белорусы. - Почему? - Потому что с нами Лукашенко нет! Ще хотілось би привітати всіх зі світлим святом Крещення! P.S. У мене вже четверта зірочка намалювалась! Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 19 января, 2005 Автор #1115 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 2 Alias: Ага... Я тоже знаю: Идет встреча президентов Украины и России. Кучма просит Путина уединится. Их оставляют, и начинает просить Вовку простить все долги Украины. Путин сидел, сидел, думал, думал, а потом говорит что согласен, но только если ему Данилыч миннет сделает Кучма соглашается но только просит Путина стать на стульчик. Ну, короче сделал он свое дело, утерся, а Путин и говорит: "Ленька всен было классно, но зачем нужно было на стул становится?" А Кучма ему и отвечает: "Украину ще нихто на колина не ставыв!!!" Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 19 января, 2005 #1116 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 До речі, усіх зі святом Хрещеня!!!!!! Як на мій погляд, хай і з-за кордону приїздять, хто тільки може! "Увідімся воочію". Безумовно. Зустрінемо як належить!!! Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 19 января, 2005 #1117 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 to Alias P.S. У мене вже четверта зірочка намалювалась! Будьмо!!! Ссылка на комментарий
Шаман Опубликовано 19 января, 2005 #1118 Поделиться Опубликовано 19 января, 2005 Alias Всім: Може не будемо нагнітати? І так вже ситуація не дуже. Тим паче, що сьогодні таке добре свято. Вот это верный подход к жизни в обществе, проблем по жизини и так хватает что бы их ещё и "нагнетать". Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 20 января, 2005 #1119 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 Треба випити,,, Ссылка на комментарий
Aleksander Опубликовано 20 января, 2005 #1120 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 Эй українці, а що на мове всі ? Ссылка на комментарий
ARCHER Опубликовано 20 января, 2005 #1121 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 Эй українці, а що на мове всі ? Так удобней для нас,..комрад Ссылка на комментарий
Игорь Опубликовано 20 января, 2005 #1122 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 -Куме, я чув ваш син у москві працює. -Працює в крематорії - палить москалів, а йому за це ще й гроші дають - Ющенко на митинге: -Я обязуюсь развалить военную, авиа- и космическую промышленность Украины... Юля Тимошенко (шепотом): -Да не развалить, а развивать. Ющенко (шепотом): -Мля, кто мне мой контракт с американцами вместо речи подсунул! Янукович на мітингу: - А зараз я хочу сказати... І - о-ооооооооооо... Ханна Герман (пошепки): - Вікторе Федоровичу, не читайте те, що на полях. Ми з Тигипком підраховували вартість вашої виборчої кампанії. Ссылка на комментарий
Aleksander Опубликовано 20 января, 2005 #1123 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 2 Игорь: Ну що земляк будемо з москалями на рідній мові розмовляти. Ссылка на комментарий
DOBERMAN Опубликовано 20 января, 2005 Автор #1124 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 2 Aleksander: 2 Игорь: Опа! Нiколи i не думав що Роciйська земля так хохлами багата Ссылка на комментарий
Gloom Опубликовано 20 января, 2005 #1125 Поделиться Опубликовано 20 января, 2005 2 Игорь В трамвае двое кумив: -Куме, отой хлопчина дуже схож на москаля... -Зараз перевіремо... Подходят к хлопчику: -Синку, з науки їдеш? -Угу... -А може їсти хочиш? -Угу... -Синку, а скільки тобі років? -(с московским акцэнтом ) В сентябре будет двадцать… Ой, синку, не буде... :bleh: Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти